Ouderraad

De Johan de Witt heeft een actieve ouderraad.

De Ouderraad; wie zijn wij en wat doen wij?

De ouderraad (OR) van de Johan de Witt school bestaat uit een groep enthousiaste ouders en leerkracht Amy (groep 3). De belangrijkste taak van de OR is het organiseren en ondersteunen van allerlei leuke activiteiten en feestelijkheden zoals het Sinterklaasfeest, de ouderborrel tijdens het Kerstdiner, paaseieren zoeken én het Zomerfeest. Tevens verzorgt de OR de versiering van de school voor het Sinterklaas en Kerstfeest. Dit jaar bestaat Johan de Witt school 90 jaar en ondersteunt de OR de Lustrumcommissie om er een bijzonder feestjaar van te maken.

Voor de invulling van elke activiteit worden binnen het OR team de taken verdeeld en vragen we hulp van klassenouders en andere ouders. De betrokkenheid van ouders is erg gewenst en onmisbaar. Indien er ideeën of wensen zijn waar wij als ouderraad invulling aan zouden kunnen geven, dan horen wij dat graag.

 

Ouderbijdrage

Om alle bovenstaande feestelijke activiteiten te bekostigen vragen wij een vrijwillige

bijdrage per schooljaar per kind. Daarnaast wordt een bijdrage gevraagd voor het

schoolreisje wat elke groep één keer per schooljaar gaat maken. Voor de kleuters staat er

altijd een bezoek aan het vogelnest in Bunnik op het programma. De andere groepen worden elk jaar verrast met een andere bestemming.

Voor meer informatie over de ouderbijdrage verwijzen wij u naar de web pagina met de titel "ouderbijdrage".

 

Nieuw lid?

Tijdens afgelopen zomerfeest hebben twee ervaren OR leden ons helaas verlaten en daarom zijn wij nu op zoek naar nieuwe leden. We komen ongeveer 6x per jaar bij elkaar om de plannen en activiteiten door te spreken, vaak onder het genot van een drankje bij Kanaalzicht.

Lijkt het je leuk om een actieve bijdrage te leveren aan het wel en wee van de Johan de Witt school?

Spreek dan één van de OR leden aan of stuur een bericht naar orjohandewitt@gmail.com.